Artwork, Drawings

The never-ending dream

11 thoughts on “The never-ending dream”

 1. Buna! Te rog sa-mi scuzi ignoranta dar de ce “The never-ending dream”? Ar trebui sa mai rasfoiesc pentru raspuns? Multumesc! O zi frumoasa!

  Like

  1. Buna ! Ma bucur pentru intrebarea pusa. Am pornit de la urmatorul concept : am dorit sa reprezint o casa in stil englezesc dar realizata in propriul stil. ”The never-ending dream” este raspunsul pentru visul sau dorinta de a ne ”refugia” intr-un loc in care ne simtim bine. Cu siguranta cu totii avem o astfel de imagine in minte, a mea este aceasta, probabil mai exista in aceasta lume cateva persoane care ar putea alege un astfel de loc, insa am dorit ca ideea de ”never-ending dream” sa fie concretizata prin acest desen.
   Multumesc pentru comentariu, va doresc o zi placuta in continuare si va reastept pe ”Jurnalul lui Petit” ! :D

   Like

   1. Multumesc pentru elucidarea misterului. Eee, atunci stai nitel! Daca tot ai atins un subiect special, urmeaza si a doua intrebare, promit ultima (cel putin pe ziua de azi):

    De ce stil englezesc?

    Nota: persoana a doua e suficient. please!

    Like

   2. Stilul englezesc (cel putin mie imi pare) este atat de elegant, cu sarpantele atat de frumoase, utilizarea caramizii aparente, totul se rezuma la utilizarea materialelor, respectiv amprenta fiecarui artist/arhitect in parte : pentru mine este un mic ”paradis” ! Desigur a fost o alegere personala, m-am rezumat la imaginile din mintea lui Petit

    Like

   3. Intr-adevar, cand totul a devenit atat de supradimensionat ei au stiut sa pastreze dimensiunea naturala a lucrurilor. Multumesc mult!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s